torstai 31. tammikuuta 2013

ei mitään asiaa


Mä oon maalannut aika paljon. Oon myös tehnyt paljon koulujuttuja. Tahtoisin maalata enemmän. Tahtoisin maalata kaikki päivät. Maalata jokaiselle paperille, jonka löydän ja sen jälkeen seinille. Mutta ei tässä elämässä ennätä. Olen myös hukannut aika tärkeän muistitikun (äiti, jos se on kotona niin kerro mulle). Olen surkea varmuuskopioimaan. Huomenna on aikainen herätys ja ensi viikolla luvassa rahanmenoa. Mitäpä mä olisin mun viimeisillä rahoilla tehnytkään (ai niin, säästänyt hätätapauksia varten).

Nyt on varmaa hyvä aika ja mielentila mennä suihkun kautta nukkumaan. Ei mulla mitään asiaa ollut.

3 kommenttia :

 1. äiti->muistitikku->mimmonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta muistitikku jossa on mm. hetan ylppärikuvat ja MUN LASTENKIRJA

   Poista
 2. ok, etsitään.....huh huh

  VastaaPoista