maanantai 21. tammikuuta 2013

kiva leffa, kannattaa katsoa

Viikonloppuna äiti ja isi kävi pikavisiitillä Oulussa. Ehdittiin me hieman kaupungilla kiertää, ommella mulle maailman ihanimmat marimekkoverhot ja katsoa kiva elokuva.

Katsottiin elokuva nimeltään Moonrise Kingdom. Ihana kansikuva sai mut kiinnittämään huomioni siihen viereisen makuunin hyllyillä. Muista en tiedä, mutta mä tykkäsin.

Tykkään eniten kahdenlaisista elokuvista. Niistä, joissa on joku yllättävä juju tai ajatusleikki ja niistä, jotka on tehty kivalla tyylillä. Moonrise Kingdom lukeutuu jälkimmäisiin. Ihanaa kuvausta ja tarinankerrontaa, vaikka lopullinen tarina olikin ehkä pieni pettymys. Myös puvustus ja koko elokuvan yleinen habitus sai mut hykertelemään hiljaa.

Suosittelen.

Elokuvan tyttölapsella oli myös tavattoman hurmaava sininen silmämeikki. Lauantai-illasta lähtien olen siis metsästänyt sitä täydellistä sinistä luomiväriä. Tahtoisin luomivärin, joka ei karise ja jossa on paljon pigmenttiä. Ja täydellisen sinisen. Hintaakaan ei saisi olla liikaa. Sitten voisin ehkä alkaa meikata enemmän. Jos joku tietää esimerkiksi jonkun hyvän nettikaupan ja sieltä hyvän luomivärin niin minulle saa kertoa. En pistäisi ollenkaan pahakseni.

Tiedä sitten, miten tuollainen meikki minun silmilleni sopisi. Mutta ainahan sitä voi yrittää.

6 kommenttia :

 1. Ei liity millään lailla aiheeseen mutta kysäisenpä kuitenkin :D Sullahan oli penkkareissa jonkunsortin ihonmyötäinen violetti pukuasia? Ompelitko sen ihan ite vai taioitko kaavat jostain? Ja mitä materiaalia se oli? Pienoinen paniikki alkaa tehdä tuloaan kun pitäisi vastaavanlainen jostain taikoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ommellut itse, olisi mennyt liian hankalaksi. Harkittiin kyllä itse ompelemista (äitihän sen olisi siis ommellut). Olisi pitänyt hankkia vaan tosi venyvää kangasta ja kaavat olisi mahdollisesti vain taiottu jostain. Mitattu minusta tai jotain :D

   Eniveis, päädyttiin tilaamaan mulle morphsuit. En tiedä ootko kuullut, mutta siis sellainen kokovartalopuku. Nykyään niitä saa aika monestakin paikasta ainakin netistä.

   http://www.buttericks.fi/tuotteet/naamiaisasut-aikuisille/morphsuit-asut/1706/?gclid=CM2h2Zq5_rQCFY94cAodOCsA6A

   Tuolla nyt esimerkiksi, mutta googlaamalla morphsuit löytyy sata ja yksi nettisivua jotka myy noita kaikissa sateenkaaren väreissä. Mä vaan jätin ton huppuhässäkän kaulalle roikkumaan, näytti vähän joltain kaulukselta.

   Poista
  2. Ja Äiti täältä kommentoi, että semmoista jokasuuntaan venyvää kangas ei meidän tahtomassa värissä löytynyt. Haalariin menevä kangasmäärä on aika reipas, joten suhteessa se valmiiksi ostettu tais tulla halvemmaksi kuin et ois itse ostanu kankaat yms vetoketjut jne...
   Katja-äippä

   Poista
 2. Oooh pakko kyllä kattoo toi leffa, ku siinä on Edward Norton! Kiitti suosituksesta. :)

  VastaaPoista