perjantai 11. tammikuuta 2013

nukkuminen on parasta hupia


Olin jo melkein unohtanut, miten ihanaa on mennä ajoissa nukkumaan. Eilen menin nukkumaan ennen kello yhtätoista. Edellisen yön viiden tunnin (huonoilla) unilla saattoi olla vaikutusta asiaan.

Iltavalvominen vain on niin syntisen kivaa, vaikkei edes olisi mitään tekemistä.

En tiedä onko meidän sänky jotenkin huono mulle, mutta heti kun palasin Ouluun, palasi myös mun niskavaivat. Mun niskat on kroonisesti jumissa ja päätä särkee useammin kuin olisi toivottavaa (päänsärkyhän siis on niin usein toivottua). Tai ehkä mulla on huono tyyny. Mistä niskat voi mennä jumiin? Valaiskaa mua, en ole koskaan ennen kärsinyt lihasjumeista.


Onpahan muuten loogista kirjoittaa siitä, kuinka hyvin on nukkunut ja esitellä sitten kasa (kyllä kaksikin on jo pieni kasa) kuvia, joissa näyttää siltä kuin ei olisi nukkunut kahteen vuoteen.

4 kommenttia :

 1. Ihan virkeältä sää näytät! :3 Yks syy niskojen jumiutumiseen voi olla liika koneella istuminen tai liian korkea tai matala tyyny... Suosittelen joogaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhöö, photoshop saattoi piristää mua aavistuksen, mutta kyllä mä mielestäni vieläkin näytän aika väsyneeltä. Silmät jotenkin lagaa noissa kuvissa. Ehkä oon vaan liian itsekriittinen :D

   Voisi kokeilla jotain kotijoogaa! En jotenkin jaksa uskoa että tulisi pelkästä koneella olemisesta tää niskakipu koska kun asuin kotona niin olin koneella pirusti enemmän kuin nykyään :D Ja tosiaan kivut palautui heti kun palasin Ouluun. Ehkä pitäisi pistää tyyny vaihtoon.

   Poista
 2. Hei! Ootko kokeillu esimerkiks Tempurin muotoutuvia tyynyjä? Kaikille ne ei tietenkään sovi, mut ne voi auttaa niska- ja hartiakipuihin. Jos siulla on mahollisuus käydä vaikka jossan kaupassa kokeilemassa eri tyynyjä, ja kysellä myyjiltä, niin se vois auttaa. :) Patjassakin saattaa olla jotain häikkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kokeillut! Mulla on ihan normaali tyyny ollut käytössä aina, joten voi hyvinkin olla että ongelma johtuu ainakin osin siitä! Nyt tosin hartiat ei ole hetkeen ollut jumissa, mutta jos ne joskus päättää vielä alkaa oireilemaan niin pitää ehkä lähteä tyynykaupoille tutkimaan vaihtoehtoja! Alkaa tuo tyyny muutenkin pikkuhiljaa vaatia päivitystä :D

   Poista