perjantai 18. tammikuuta 2013

Tässä tekstissä puhun liikaa vaatteista ja meikeistä.

Nyt kun etelässä paukkuu pakkanen, juhlistin Oulun -10 astetta menemällä kaupungille sukkahousuissa. Ihanaa kun ei tarvinut toppautua kaikkein lämpimimpiin vaatteisiin ja näyttää viluiselta inuitilta.


Musta on ihanaa innostua pukeutumisesta. Niin harvoin kuin saankin sen ilon kokea. Bongasin alennusmyynneistä ihanat sortsihaalarit, jotka näyttää todellisuudessa polvipituiselta mekolta. Tykkään.
(Vaikka onkin kaksi kokoa liian isot ja kipeästi kavennuksen tarpeessa.)


Jaksoin jopa meikatakin. Enpä muista milloin olisin viimeksi viitsinyt alkaa säätämään eyelinerin ja huulipunan kanssa. Toisaalta en muista milloin huulet olisi viimeksi olleet siinä kunnossa, että huulipunaa voi käyttää.

Sanon aina etten jaksa meikata. Se on osin totta, mutta oikeastaan en edes koe kaipaavani meikkiä. Välillä (kuten tänään) on kivaa säväyttää itseään ja näyttää nätiltä, mutta ei mun nassussa mitään vikaa ole pelkällä ripsivärilläkään. Siksi yleensä jätän meikkaamisen itseäni viitseliäämmille ihmisille.


Mulla on sellainen ongelma, että kun laitan eyelineria, se tuppaa aina tarttumaan ajan myötä mun yläluomeen. Tätä voi hidastaa laittamalla luomille paljon puuteria, mutta puuteri kuivattaa mun silmäluomia entisestään ja saa ne näyttämään kertakaikkisen kamalilta.

Yleensä en siis käytä ollenkaan puuteria, mutta eyelineria tai muuta silmämeikkiä laittaessa on pakko. Meikkitietäjät auttakaa mua. Onko olemassa mitään vaihtoehtoista tuotetta puuterille? En haluaisi tappaa luomiani yhtään enempää.


Loppubonuksena mun tärähtänyt pipoherutus. Se on ihan tavallinen musta pipo. Lämmin, kiva ja näyttää hyvältä.

6 kommenttia :

 1. Silmämeikin pohjustusvoide pitää ainakin luomivärit paikoillaan niin luulis sen toimivan myös eyelinerille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu okei kiitos! Pitää varmaan hommata sellainen ja kokeilla!

   Poista
 2. kyllä, tuo voide on hyvä! sitä myydään myös erikseen sellaista voidetta missä erityisesti lukee "pitää luomivärin paikallaan" joten luulisi toimivan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! Kerta kaksi jo ehdottaa samanlaista tuotetta niin pitää mennä kaupungille joku päivä metsästämään! Kiitos!

   Poista
 3. olet paljon kauniimpi kun meikkaat :) kivat nämä kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä pitäisikö kiittää vai loukkaantua niin päätin kiittää. :D Its en oikein osaa päättää, milloin olen kauneimmillani, riippuu tilanteesta ja mielialasta. Kiitos eniveis!

   Poista