keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Tyyliprofeetta kun olen.

Kuinkahan usein olen kirjoittanut, että on ihan okei jos joskus lapsettaa. Tekisi mieleni kirjoittaa niin taas.

Mä en ole mikään tyylikäs ihminen, kuten varmaan olette huomanneet, mä en pukeudu minkään tietyn ja tarkasti rajatun tyylin mukaan. Mä yksinkertaisesti puen päälleni vatteet, joissa tunnen oloni kotoisaksi. Harmillisen usein ne vaatteet on collegehousut ja starwars paita. Joskus puolestaan jaksan innostua yhdistelemään vaatteitani uusilla tavoilla, tänään lopputulos oli tällainen:


Mä en edes yritä näyttää fiksulta ja vanhalta. Mä en yritä näyttää yliopisto-opiskelijalta, enkä tosiaan näytäkään. Mä näytän itseltäni, näytän Vimmulta (ja siinä sivulla 14 vuotiaalta). Kyllähän mä toisinaan puen päälleni jotain astetta asiallisempaakin, joskus taas isken päähäni niittipannan.


Jaksoin laittaa myös korvakorut. Nykyään en käytä niitä lähes koskaan.Mun tyyli on pienimuotoinen sekasotku kaikkea mistä mä tykkään. Eikä se haittaa mua ollenkaan. Tärkeintä on kuitenkin, että näytän itseltäni ja tunnen oloni kivaksi ja itsevarmaksi. Ja vähän vekkuliksi.

2 kommenttia :

  1. Oot niin sulonen ja tervevtuloa sekasotkutyyli-ihmisten kerhoon :p tyksin ihan hirmuisesti sun hiuksista D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwww kiitos! Mahtavaa, meillä on kerhokin! Ikinä ei voi olla liikaa kerhoja! Eikun... Eivaan kiitos ja kiitos :)

      Poista