sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ei nyt sentään nakukuvia.


Mulla on tästä sata ja yksi eriväristä versiota. Tämä on ehkä kivoin. Siis omasta mielestäni.Koko viikonlopun olen laiskotellut. Rentoutunut ja tehnyt juuri niitä asioita, joita on tehnyt mieli tehdä. Syönyt hyvää ruokaa, katsonut leffoja, pelaillut, ottanut valokuvia, muokannut valokuvia ja maalannut. Parasta. Ainoa haittapuoli on arkeen palaamisen vaikeus ihanan rentoilun jälkeen.


4 kommenttia :

  1. Tahtoisin nähdä ne sata muuta versiota yhdessä kollaasissa niin kuin pienet, hyvin viehkeät porsaat karsinassaan! (enkä sanois ei nakukuvillekaan eiku D: )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen imarreltu vaikka sanotkin minua porsaaksi. Onneksi olen aina pitänyt possuista. Pitää harkita, josko noista muista versioista jaksaisi kasata pikkuisen kollaasin. Ihan vain sinun mieliksesi.

      Poista