keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ette saa kuvia, mutta tässä yksi haaste.

Mun kirjanmerkkipalkissa on kokonainen kansio omistettuna blogin kautta saamilleni haasteille. En lähes koskaan jaksa alkaa vastaamaan haasteisiin heti saatuani ne, mutta pistän ne lähes aina talteen, jotta voin joskus kaivaa ne esille, kun sille päälle satun.

Tällä hetkellä tuossa kansiossa on kolme haastetta. Kohta enään kaksi.

Toukokuussa 2012 (olenpas oikeasti aika onneton näiden kanssa) sain haasteen jumpsukka (linkki) nimellä blogiaan kirjoittavalta tyttöseltä. Ideana on vastata 11 kysymykseen, keksiä itse 11 kysymystä ja haastaa 11 ihmistä. En haasta ketään enkä näin ollen myöskään keksi kysymyksiä, mutta vastailen mielelläni!1. Missä paikkakunnalla tai maassa haluaisit asua? Miksi?
Helsingissä. En tiedä mikä siinä viehättää, mutta olen pitkään halunnut asua Helsingissä. Ouluun muuttaminen ei siis varsinaisesti koskaan ollut ensimmäisenä mun to do -listalla. Tulipahan tehtyä kuitenkin. 
       Mä rakastan Suomea maana. Ympäri Eurooppaa reissaaminen sai mut ymmärtämään, miten hyvä mun on Suomessa olla. En ikinä haluaisi muuttaa Italian tai Ranskan tapaiseen maahan (vaikka Pariisi onkin jumalaisen kaunis ja tunnelmallinen paikka). Berliini puolestaan oli kaupunkina ihana. Se on oikeastaan ainoa maa, johon voisin kuvitella muuttavani asumaan. Järjestelmällisyys ja säntillisyys on siinä mielessä mun mieleen. Tykkään siitä, että joku pitää huolta siitä että asiat sujuu niinkuin niiden kuuluisikin. 
        Enpä kuitenkaan jaksa uskoa, että olen ihan heti Suomesta pois muuttamassa.


2. Tykkäätkö eläimistä? Jos tykkäät niin mistä ja jos et niin miksi et tykkää?
Tykkään. Eläimet on ihania. En koskaan ole kuitenkaan ollut mikään eläinhullu, kuten monet itseään kuvailivat aikoinaan, kun lehdissä oli vielä kirjeenvaihtoilmoituksia. Mä vain pidän eläimistä. Erityisesti tykkään kaneista. Pienistä, suurista, hassuista ja etenkin seurallisista, kuten Sulosta. 
       Tahtoisn kissan tai koiran, mutta oon allerginen melkein kaikille eläimille, Sulostakin saan tasaisin väliajoin pieniä allergiaoireita, joten taidan joutua tyytymään kavereiden ja perheenjäsenten eläimien silittelyyn ja ihastelemiseen. 

3. Seurusteletko? Valaise meitä tiedoilla hänestä.
Seurustelen Artun kanssa ja ollaan asuttu syksystä asti samassa osoitteessa Oulussa (vaikka ovessa lukeekin vain mun nimi hähää).
       Artulla on pörröinen tukka ja se on muhun verrattuna tosi pitkä. 

4. Pidätkö muodista tai seuraatko sitä? Millä tavalla itse pukeudut?
Muodissa on joskus kivoja juttuja ja joskus tyhmiä. En juurikaan pidä vaatteista pelkästään sillä perusteella, että ne olisi muodissa. Tottakai ympärillä olevat ihmiset ja vaatekaupoissa olevat vaatteet ja muotiblogeissa vilkkuvat retaleet aina vaikuttaa tiedostamatta omiin mieltymyksiin, joten joskus hullaannun itsekin kovasti jostain muoti-ilmiöstä. 
       Itse pukeudun milloin mitenkin. Aika usein nykyään melko tylsästi. Collareihin ja star wars paitaan. Voisin sanoa että kun innostun pukeutumaan, se on toisinaan tosi lapsekkaan näköistä ja toisinaan aika retroa. Jokin juju on kiva aina olla. Hameista ja mekoista pidän yli kaiken. 

5. Milloin aloitit bloggaamisen, onko se kivaa ja miksi aloitit? :)
Aloitin bloggaamisen joidenkin lähteiden mukaan vuoden 2009 alkupuolella. Siitä lähtien mulla on aina ollut yksi tai useampi blogi pystyssä. Tällä hetkellä oon aika rakastunut vimmusyndroomaan ja tuskin vaihdan tätä mihinkään ihan toviin. Aloitin, koska törmäsin vähän väliä netissä erilaisiin päiväkirjamaisiin blogeihin. Ajatus oman elämänsä raportoimisesta muuallekin kun gallerian päiväkirjaan kutkutteli. Kyhäsin kasaan jonkinlaisen blogin. Niistä ajoista oon kehittynyt huomattavan paljon jokaisella tavalla, luojankiitos. 
        Ja on kivaa. Tykkään bloggaamisesta ihan hirmuisasti ja oon melko varmasti oman blogini suurin fani. Vimmusyndrooma on mun vaavi ja olen siitä tavattoman ylpeä. 

6. Haluaisitko joskus mennä naimisiin?, saada vauvoja?, asua omakotitalossa? :D
Saada vauvoja: kyllä. Ainakin yhden. Ja antaa sille nimeksi Ananas, Kookos tai Jedi-Ritari (voi tosin olla että päädyn vielä joskus toisiin aatoksiin). 
       Asua omakotitalossa: kyllä. Mielellään sellaisessa, jonka olen itse suunnitellut, tai ainakin palkannut hyvän arkkitehdin suunnittelemaan sen. Tahdon ison kiviseinän ja suuret ikkunat. Ja punaiset puulattiat. 
       Mennä naimisiin: en tiedä. En ainakaan kirkollisesti. Maistraatissa ehkä. Mietin sitä aikanaan. Häät kyllä olisi varmaan kivat, mutta ei ehkä mikään syy tehdä isoja päätöksiä elämässä. Toisaalta mitäpä se naimisiin meno haittaisikaan jos olisi muutenkin päättänyt olla lopun elämäänsä ihanan ihmisen kanssa. 

7. Mitä eri 'kommunikointipaikkoja' käytät? (Facebook, Irc-galleria, Twitter, Kuvake jne)
Kaikkia edellämainittuja. Näiden lisäksi ainakin formspringiä. Galleriassa ja kuvakkeessa pyörin nimellä kylpyankka, twitterissä olen kylpyvimmu. Formspringissä Vimmu. Aktiivisesti tosin käytän ainoastaan facebookia. 

8. Mikä puhelin sinulla on tällä hetkellä käytössä ja vaihtaisitko sen, jos saisit paljon rahaa?
Nokia X3 touch and type. Voisin vaikka vaihtaakin kun alkaa pikkuhiljaa hajota. 

9. Kerro jokin hankinta minkä haluaisit, jos sinulla olisi paljon rahaa? Miksi hankkisit tämän/nämä?
Menisin varmaan Marimekolle, ostaisin vaatteita, pöytäliinoja, lakanoita ja meikkipussin. Tämän jälkeen surffaisin tieni Finnish design shopin sivuille ja ostaisin kaikki ne vajaan tuhannen euron lamput, pöydät ja tuolit joita aina kuolaan. Ja ai niin, meinasin unohtaa sen 500 euron kattokruunun Pentikiltä. 
       Koska olen nykyään joka välissä kuolaamassa liian kalliita design-asioita joihin mulla ei tule useisiin vuosiin olemaan varaa. 

10. Mitä tekisit, jos saisit PALJON RAHAA? :D Kerro viisi asiaa.
- lue edellinen
- lähtisin kiertelemään maailmaa vähän lisää
- viettäisin kesäloman enkä menisi kesätöihin
- vuokraisin kivemman asunnon (ei sillä että tässäkään mitään vikaa olisi)
- en keksi viidettä

11. Oliko tämä haastejuttu mukava/tyhmä/tylsä/mielenkiintoinen? Eli kerro mielipiteesi :)
Ihan miellyttävä. Ei nyt ainakaan tyhmä tai tylsä, kyllä tätä kelpasi tehdä. Alkupään kysymykset oli kaikkein inspiroivimpia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti