keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kirjoittaminen tökkii mutta onneksi on paljon kuvia.Plastisen sommittelun kurssilla ollaan maalattu viivoja. Tunteja. Ja vielä muutama tunti kaupan päälle. Luojan kiitos päästiin vaihteeksi maalaamaan puupalikoita ja liimaamaan niitä erikeepperillä yhteen. Eilisen päivän ohjelma sisälti coctailpiirakoita, puupalikoita, hyvää seuraa ja peitevärejä.

Mun piti kirjoittaa siitä kuinka mulla on ollut tosi rentoa koulussa ja tuntuu ettei tarvi tehdä koskaan mitään, mutta vähän koomista kirjoittaa siitä ja laittaa kasa kuvia koulutöistä. Toisaalta eilenkin vietin kouluhommien parissa kokonaiset viisi tuntia. Tänään ehkä puoli tuntia. Eikä mulla edes ole mitään rästissä! Ehkä olen liian tehokas. Tai liian kunnianhimoton.

Tänään olen maalannut ja saanut postissa aikamoisen yllätyksen. Mulla on koulujuttujen vähäisyyden takia kamalasti vapaa-aikaa ja yritän parhaani mukaan pitää itseni poissa internetin ihmemaailmasta ja keksiä itselleni kehittävämpää tekemistä. Siksi maalaan, maalaan ja maalaan. Ja ehkä jonain lähipäivänä saan lainattua kirjastosta kirjan, jota olen käynyt tasaisin väliajoin etsimässä jo yli kuukauden. Tänään jaksoin varata sen. Voisin alkaa taas lukea. Lukeminen on kehittävää ja ihanaa.

Kirjoittaminen tökkii mutta onneksi on paljon kuvia.

4 kommenttia :

 1. Ei hitsi, tää on ihan jännä juttu.
  Mää oon lukenu vähän aikaa sun blogii ja nyt vasta tajusin että mehän ollaan samassa koulussa.
  Joskus näin sut koulussa ja ihmettelin et miks toi tyttö näyttää niin tutulta. Niin täältä sun blogistahan sun naaman muistin! :D

  Ah, ykkösellä vielä oli aika rentoo toi opiskelu... Oli niin ihanaa kun ei ollu vielä mitään rästissä. Mutta oota vaan parin vuoden päähän niin ei työt ikinä lopu ja aina pitäs olla jotain tekemässä... Määkin tässä vaan dataan vaikka pitäs tehhä töitä. ääh. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Jännää!

   Ehkä pitää nauttia nyt sitten oikein kunnolla tästä rentoudesta ja vapaa-ajan paljoudesta! :D

   Poista
 2. Oi vau, tosi upeita töitä! :3 Miten nuo on tehty? Ensin piirretty pohja vai kuinka, en tiedä maalaamisen tekniikoista juurikaan. Haluaisitko valaista? Mie oon ihan koukkuuntunut siun blogiin, se on ihanan filosofinen, mut samalla kuitenkin kevyttä lukemista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Ihanaa kuulla että tykkäät!

   Nuo on tehty juurikin niin, että ensin oon piirtänyt kuvan lyijykynällä, sitten tussilla tarkemmin siihen päälle ja pyyhkiyt turhatlyijykynäjäljet pois näkyvistä. Sitten maalannut vesiväreillä siihen päälle.

   Poista