maanantai 11. helmikuuta 2013

Kiusaamisesta


Tein tän ikuisuus jos toinenkin sitten. Latasin vimeoon, laitoin viikon päästä blogiin ja poistin postauksen lähes heti. Miksikö? En tiedä. En koe, että tämä olisi järin hyvä video. Toisaalta enpä koe että se olisi erityisen huonokaan. Pari päivää sitten sain yllättäen positiivista palautetta videosta, joten uskaltaudun nyt laittamaan sen uudelleen kaiken kansan nähtäville.


Moni asia jää sanomatta, mutta ei sille enää mitään mahda. Ei kiusaamisesta voi liikaakaan puhua.

Tässä linkki Soikun blogiin kun sen videolla mainitsen.

6 kommenttia :

 1. aws sulla on ihana ääni!! ja sulonen.

  Miten joku voi sanoo sua tyhmäks?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awww kiitos! Tota en taidakaan olla ennen kuullut! Yleensä kuulen vaan että mulla on rasittava ääni ja oon itsekin vähän sitä mieltä kun videoitani katselen. Vähän jotenkin... korviin särähtävä. No onneksi kaikki ei ole sitä mieltä! Kiitos :)

   Ja en tosiaa tiedä miten voi! Toisaalta enpä ihmettelis vaikka joku tulis sanomaan että oikeesti mun korvasta kasvaa banaanipuu. Tyhmäksi on vaan helpompi sanoa kun sen joku aina uskoo ja niin voi sanoa kenestä vaan.

   Poista
 2. Vilma mahtava video! Toivottavasti monet muutkin ihmiset olsi yhtä järkeviä kuin sä. Mä ainakin koko yläasteen pidin sua mahtavana tyyppinä, johon olisin halunnut tutustua. Empä saanat aikaseks. Vitsi oon miettiny kauan jos tekisin blogin johon kirjottaisin tuntemuksista, mut en oo saanu edes irl muistilehtiöön tehtyä. Emmä tiiä, jotenki vaa pelottaa et entä sit kun joku lukee ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, että mikä kommentti! Tuntuu tosi hurjalta, että joku olisi yläasteella muhun halunnut tutustua. Menin ihan hämilleni hetkeksi ja ihana olo tuli tästä. Kiitos.

   Voihan sitä blogia kirjoittaa anonyymina tai sitten voi vaikka ensin tehdä yksityisen blogin, niin ettei sitä edes pääse kukaan lukemaan. Ajan myötä voi sitten rohkaistua julkaisemaan blogin tai jatkaa itselleen kirjoittamista. Toisaalta eipä muistikirjaankaan kirjoittamisessa mitään vikaa ole jos haluaa vain käsitellä asioitaan. Mä käsittelen asioita aika paljon kirjoittamalla kirjeitä ja kirjoittamalla netissä ja kirjoittamalla ihan vain muistikirjoihin. Ainakin mua se auttaa. Tulee käytyä asioita läpi ja kirjoittaessa usein tulee myös uusia näkökulmia mieleen ihan yllättäen.

   Poista
  2. Emmä tiedä joku siinä vaan on esteenä etten saa aikaiseksi, joku turha pelko tai häpeä. Pitää varmaan tänään päivällä tarttua kynään ja antaa mennä.

   Poista
  3. Ihan turhahan se on kirjoittamista pelätä! Varsinkin jos sitä ei nää kukaan muu kuin sinä itse!

   Poista