keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Mut saa ottaa kesäksi töihin.


En tiedä millä oikeudella kitisen jo valmiiksi siitä, kuinka en tule saamaan kesätyöpaikkaa. Olen lähettänyt kokonaisen yhden hakemuksen. Äskettäin löysin kolme tai neljä muuta paikkaa, joissa voisin kuvitella haluavani työskennellä. Osasta oli jo hakuaikakin päättynyt.

Olen laiska ja saamaton. Siis tämän asian suhteen. Työntekijänä olisin takuulla hyvä. En ole sellainen ihminen, joka jättäisi herkästi asioita puolitiehen tai sallisi itseltään virheitä. Osaan myös hymyillä. Hyväksi asiakaspalvelijaksikin ovat joskus haukkuneet. 

Olen myös nirso. En halua paikkaan, jossa joudun työskentelemään paljon yksin. Tietenkin aina on tehtäviä, joita pitää suorittaa yksin. En kuitenkaan haluaisi olla yksin vastuussa koko paikasta, kuten R-kioskeilla usein jouduin olemaan. Sellainen on liian stressaavaa pienelle opiskelijavimmulle. 

Tyhmäähän se on valittaa. Voisinhan minä hakea vaikka minne. En vain tahtoisi vaikka minne. Pessimistinen puoleni hokee tällä hetkellä pääni sisällä ainoastaan sitä, että en tule saamaan minkäänlaista kesätyötä. Ja se on oma vikani. 

Yritän toki ryhdistäytyä. Vielä on muutama sellainen paikka, joihin hakeminen saa sukat pyörimään jaloissa. Olisin takuulla hyvä työntekijä, mutta millä minä sen työnantajille todistan? Hakemukseni on vähintäänkin pätevä, kuten myös minä. Mutta takuulla jokainen muukin työnhakija osaa kirjoittaa vetoavan työhakemuksen. Mikä minut loppujenlopuksi paperilla erottaa kenestäkään muusta? Luonnossahan olen persoonallisen hurmaava. Palkkaisin itseni heti. 

Mulle saa tarjota mitä vain kesätyötä. Olen nopeasti uutta oppiva, aurinkoinen ja pirteä. Hyvä asiakaspalvelija ja sympaattinen tyttö. Ahkera ja useimmiten täsmällinen. Mielummin etujajassa kuin myöhässä. Ja on mulla työkokemustakin. Ottakaa yhteyttä. 

Tämä on äärimmäisen epävirallinen ottakaa minut töihin- vetoomus. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti