sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

äärimmäinen turhautuminen ja sen tulos.

Mietin äsken, mitä kerrottavaa mulla on mun viimeaikaisesta elämästä. Käytännössä ei mitään, vaikka olenkin tehnyt hurjasti kaikkea. Viime viikon ohjelma koostui koulusta ja ennakkotehtävistä. Voitin myös (jollain tasolla) pelkoni puutöitä ja isoja koneita kohtaan. Ennakkotehtävät tosin painaa edelleen päälle ja samalla jossain päin mun pääkoppaa jyskyttää pelko siitä etten saa mistään kesätöitä. Eihän jokaisesta paikasta vielä olla edes ilmoitettu tuloksia, mutta en jostain syystä usko mahdollisuuksiini. Toisinaan olen pessimisti enkä luota itseeni.


Tällä hetkellä mun tekee sanoinkuvaamattoman paljon mieli karkkia, mutta yritän vastustaa kiusausta ja olla kävelemättä portaita alas ja pihan poikki Makuuniin. "Haen vain ihan pari karkkia" ei koskaan toimi, aina menee monia euroja turhiin (mutta niin maukkaisiin) sokerikökkiäisiin ja kaikki on tietenkin pakko syödä saman illan aikana.


Perjantaina sain postissa paketin ja sen jälkeen olenkin leikkinyt puolet ajasta (siis sen ajan kun kouluhommat ja ennakkotehtävät ei ole painanut älyttömästi päälle) uudella tabletillani. Se on kiva ja (yllättävän) käytännöllinen. Mut löytää nykyään myös instagramista nimellä kylpyvimmu.


Käytän kuvassa näkyvää viinipulloa muovailuvahakaulimena. Keittiössä kaulimen virkaa toimittaa roséviinipullo.

Nyt taitaa olla aika täyttää Stockmannin kesätyöhakulomake ja palata ennakkotehtävien pariin. Yritän pitää itseni kiireisenä niin ehkä karkit ei huutele mun perään niin pahasti. Tai sitten haen kaapista porkkanan. Porkkanat on ihan yhtä hyviä kun karkit, eikö? (No ketä mä huijaan, ei ne ole karkkeja nähnytkään.)

5 kommenttia :

 1. miks kaikki sanoo aina et 'mut löytää instagramista nimimerkille lalaa' miksei laita suoraan sitä osotetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten osaa sanoa. Omassa tapauksessa ei tullut mieleenkään laittaa osoitetta. Ensin meinasin vastata, etten olisi osannut, mutta sitten tajusin että olisin oikeasti kyllä osannut. En osaa vastata, mutta nyt kun sait mut ajattelemaan asiaa niin on muuten vähän tyhmä tapa.

   Poista
 2. Sulle ois haastejuttuli mun blogissa :)

  VastaaPoista
 3. Multa taas löytyy tunnustus sulle mun blogista :)

  VastaaPoista