lauantai 2. maaliskuuta 2013

Allergioista


Mulla ei ole mitään koiria vastaan, päinvastoin. Esimerkiksi Jedi on aivan ihana tapaus. Mun keho vain on välillä sitä mieltä, että mun ei pitäisi nukkua lakanoissa, joissa koira on telminyt. Tässä mun aamusilmät. Turvonneet, allergiset ja punoittavat. Hemaisevan kaunista, mutta en mukise. Oikeastaan tuntuu, että mun allergiaoireet on helpottaneet huomattavasti ensimmäisistä kerroista, kun jouduin vierailemaan kotona Jedin aikakautena.

Oon allerginen lähes kaikille eläimille. Kissat aiheuttaa kaikkein pahimmat reaktiot, henki pihisee ja astmaoireet jyllää. Kaneista en saa juurikaan oireita, mitä nyt välillä menee nenä tukkoon ja silmät vuotaa jos Sulo on poikkeuksellisen allergisoivalla tuulella. Muutkin jyrsijät menee. Aikoinaan mulla oli kaksi gerbiiliä.

Luulen kyllä, että tottuisin kissoihinkin jos vain pistäisin itseni tottumaan. Tai mistäs sitä ikinä tietää. Ei ehkä kannata ottaa sitä riskiä.

Tänään pääsin olemaan aamun kaksin jedin kanssa. Lenkkeiltiin ja saunottiin yhdessä.Katsokaa sen pieniä nappisilmiä ja suloista kokonaisolemusta. Eihän tuollaista voi kuin rakastaa.

6 kommenttia :

 1. Voi ei, vähä harmi noi sun allergia jutut :/ Oppiiks niiden kaa koskaa elämää? Tai tottuuks niihin ikinä? Itellä ku ei mitään oo, ni enpä asiasta kauheesti tiiä. Voin vaa kuvitella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aina ollu yhtä allerginen ihminen niin hyvin siihen on tottunut :D En kuitenkaan oo niin pahasti allerginen, etten pystyis ollenkaan olemaan eläinten seurassa. Nytkin voin hyvin olla kotona kun otan yhden antihistamiinitabletin päivässä ja ei tuu juuri mitän oireita. Aina välillä harmittaa kun tekisi mieli ottaa esimerkiksi kissa, mutta ehkä sitä pystyy elämään ilmankin :D

   Poista
 2. Voikun on ihanaa kun viittit jedi-prinsessaa ulkoiluttaa :) AbuDhabiterkuin äippä :) PS: Tolle koiralle on kasvanut ihan hirveesti haitulakarvoja :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä viitsii ulkoiluttaa tietenkin :) Ja joo onhan noita:o

   Poista
 3. voi vähän kauheeta kun melkein kaikille karvakamuille allerginen. :( Mää en ainakaan kestäis jos olisin kissoille allerginen. Ne on niin söpöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se! Onneksi tosiaan voin kuitenkin muiden kissoja ja koiria ja muita elukoita rapsutella ilman sen suurempia ongelmia, vähän vaan välillä harmittaa ettei voi itse mitään ihanuutta ottaa..

   Poista