perjantai 15. maaliskuuta 2013

kalenterista

Mun kalenteri saa mut toisinaan hymyilemään. Se kertoo mulle fiksuja asioita. Kertoo se myös asioita, jotka menee yli mun tämänhetkisen (tai kenties ainaisen) ymmärryksen, mutta se ei haittaa. Parikin innostavaa lausetta aina kalenterin avatessa jaksaa ilahduttaa.


Yliviivaan, alleviivaan, ympyröin ja huutomerkitän aktiivisesti kalenteriani. En halua koskaan kokonaan unohtaa, että se joka ei anna periksi voittaa.


Miksi fiksut asiat tuntuu aina paljon fiksummilta, kun joku muu on myös sanonut ne? 

Paulo Coelho on kiva kirjailija. Toisaalta monet sen kirjat on liian uskonnollisia tai kliseisen oloisia mun makuun, mutta kirjoitustyyli on hurmaava ja usein kirjoista voi löytää hyviä pointteja, vaikka lukukokemus olisikin kokonaisuutena lievä pettymys.


Kani potkaisi mua eilen silmäkulmaan ja nyt näytän aavistuksen verran mukiloidulta. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti