lauantai 9. maaliskuuta 2013

satunnaisia asioita


Junamatkat tuntuu menevän paljon nopeammin silloin kun olisi jotain tärkeää tekemistä. Siis tärkeämpää kuin simsin pelaaminen. Iho kuivuu kun viimeistä päivää enkä jaksa kävellä apteekkiin ostamaan lisää rasvaa. Kotiutin äidin sinisen eyelinerin Ouluun. Tykkään. Tämä viikonloppu on pyhitetty tulitikkujen leikkaamiselle ja liimaamiselle. Hurjan kivaa ja superhauskaa. Sain eilen kuulla, että mulla on kaunis nenä. Ja että olen kevyempi kuin olettaisi. Eilisen tentin jälkeen annoin itselleni luvan ostaa kengät. Nyt niitä ei löydy oikeassa koossa enää mistää. Ei edes netistä.

Olen väsynyt, nälkäinen ja itsekriitinen. Tänään on varmaan ihan hyvä päivä ja tapahtuu jotain kivaa. Ainakin Arttu tulee kotiin.

6 kommenttia :

 1. moi :) sulla on tosi hauska blogi ja tykkääb sun tavasta kirjottaa :-)!  http://camiwwalife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Katsoin et sulla on tosi kauniit silmät, mut nenäkin on kiva! :) Musta tuntuu vähän siltä että kaikilla on jotain omaa nenää vastaan (mä en ainakaan kauheasti arvosta omaani muuten kuin ihan käytännöllisistä syistä :D), joten oli tosi outoa kuin poikkis sanoi et tykkää eniten mun nenästä. Wtf, onks mä niin ruma et mun kummallinen nenä on parasta mun kasvoissa?!! :'D

  Mitä merkkiä toi rajauskynä on muuten? Olis kiva kokeilla jotain muuta kuin ruskeaa tai mustaa vaihteeksi. Sisäinen harakkani himoitsee kultaista lineria, mutta ois vähän liian överiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo silmistäni mä oon enemmän tottunut kehuja saamaan! Ne on yhtä aikaa mun paras puoli ja yksi huonoimmista! Onhan ne pyöreät ja nätit, mutta (kuten mun muukin iho) luomet on tosi arat ohuet ja kurttuiset :D Tosi hankala meikata ja blaa. Lisäksi tummat silmänaluset ja pirusti luufinnejä haha. Mutta tykkään silti, kiitos kehuista!

   Nenää harvemmin on kehuttu, siksi se olikin niin yllättävää perjantaina! :D Ei se tarkota että oisit muuten ruma jos se pitää sun nenusta! Jos sulla on jotenkin omaleimanen nenä niin mun mielestä tosi sulosta! Se on parasta toisesta tykkäämistä kun alkaa tykätä sille tosi ominaisista piirteistä! :) Tosi suloista, ole imarreltu!

   Kävin tarkistamassa ton eyelinerin merkin ja se on Viva la diva (eli näitä seppälän merkkejä?) merkkinen. Tosin luulen että se on aika vanha enkä oo varma saatavuudesta enää. Kultanen kuulostaa just sopivan yli menevältä! Kyllä sitä välillä voi vähän hillitysti shokeerata jos siltä tuntuu!

   Poista
 3. Sulla on kiva blogi :) Liityn lukijaksi! Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa minunkin.

  http://nnneaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista