sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Brunssi, mahtava leipäohje ja monta muuta toisiinsa liittymätöntä asiaa.Perjantaina päätin, että Sunnuntaina haluan brunssin. En harrasta aamupaloja kovinkaan usein. Nykyään saatan ehtiä nakertamaan yhden leivän. Jugurtteja syön aina kun raaskin ostaa niitä. Herättiin puoli yhdeltätoista leipomaan, paistamaan, järjestelemään ja kokkaamaan. Puoli yhdeltä syötiin navat täyteen.


Erityisen ylpeä olen ihan itse tekemästäni leivästä, joka vetää vertoja ihan kaikille kaupan maalaisleiville, joita olen maistanut. Tein leivän TÄLLÄ ohjeella. Kaiken hyvän lisäksi se on älyttömän helppotekoinen, eikä todellakaan vaadi minkäänlaisia taitoja leipomisen suhteen. Jos omistat padan, en usko että onnistut mokaamaan tätä leipää. Kokeilkaa!


Nyt kun hullut päivät on jälleen iloisesti loppuneet, pääsin summaamaan mielessäni, mitä sitä tulikaan ostettua.  Neljä taulupohjaa, kolme kirjaa ja aivan mahtavat kesäsortsit. Hyviä ostoksia. En kadu hetkeäkään.


Koulujutut stressaa, äsken olin heittää koko pienoismallin seinään, kun tajusin tehneeni kolmasosan tämän päivän hommista päin sitä itseään. Siis väärin. Auttamattomasti. Niin, että pääsin purkamaan. Uudelleenrakennus odottelee minua iloisesti, mutta ehkä teen sen huomenna. Liian väsyneenä ja kettuuntuneena ei pitäisi tehdä mitään liian vakavaa ja ajatuksia vaativaa, eihän?

Taidanpa lukea. Ihanaa.

1 kommentti :

  1. Heips! Sulle olis haaste mun blogissa, käy kurkkaamassa! :)

    http://mystateofmindsallpurple.blogspot.com/2013/04/the-ultimate-blog-challenge_18.html

    VastaaPoista