lauantai 13. huhtikuuta 2013

Te linkkasitte blogeja, minä en tehnyt mitään.

Mutta nyt tein! Tein sen vihdoin. Kävin läpi linkkaamanne blogit, huomatekseni, että osa on jo tullut tiensä päähän. Mutta eivät kaikki! Henkilökohtaiset lempparini ovat valikoituneet blogien sankasta joukosta ja jos niistä jotain pitäisi sanoa, niin huomaan ainakin, että esteettisyys vetoaa minuun blogienkin suhteen.

Tajusin myös, että mun ei olisi ikinä pitänyt aloittaakaan koko blogilinkkailu hommaa. Mulle tuli älyttömän paha mieli niiden ihmisten puolesta joiden blogeja en valinnut. Älkää nyt herranen aika luulko että teidän blogeissa olisi mun mielestä jotain vikana. Ettei ne olisi hyviä tai kiinnostavia. Ei pitäisi ikinä alkaa laittaa mitään julkisesti järjestykseen.

Osa blogeista oli sellaisia, joita seuraan jo valmiiksi aktiivisesti. Oikeastaan eräitä lempiblogeistani. Osa oli uusia tuttavuuksia. Osa oli kavereiden ja tuttujen blogeja ja koska en luota omaan puolueettomuuteeni, listaan ne erilliseen listaan. En halua yrittää laittaa ystäviä, hyvänpäiväntuttuja ja nettikavereita järjestykseen.
Esteettisiä asioita. Jos blogissa ei ole paljoa tekstiä, niin koko ulkoasun ja kuvien pitää mun mielestä kyetä luomaan sinne se tunnelma. Niinkuin tässä. Ja koska pidän esteettisistä asioista, pidän myös esteettisistä ihmisistä. Ja niiden tuijottelusta. (Kuulostan varmaan joltain jäätävältä creepperiltä, mutta mitäpä siitä.) Kaiken hyvän lisäksi Jimmy neiti tekee nättiä taidetta. Tykkään. Paljon. En ole ihan varma, mikä blogin virallinen nimi on, mutta eipä näin ihana ja kiinnostava blogi nimeä kaipaakaan. Jos mulla ei ole alkuunkaan inspiroitunut olo ja huomaan ihanan Heleän postanneen blogiinsa, inspiraatio yleensä tulvii luokseni. Ehkä mustakin vielä jonain päivä tulee yhtä hyvä. Kyseessä on siis taideblogi. Piirustuksia, maalauksia, tietokoneella tehtyjä härpäkkeitä. Kaikkea ihanaa ja upeaa, kerrassaan mieletöntä. Tämä oli mulle muistaakseni uusi (ja pirun miellyttävä sellainen) tuttavuus. Valokuvausblogi, joten estetiikkahan siinä viehätti. Ja viehättää edelleen. Kivoja valokuvia nyt voisi selailla kaikki illat. Valokuvaus on sellainen asia, joka kiehtoo mua kamalasti, mutta jossa en jostain syystä koe itse olevani kovin taitava. Tyydyn siis pääosin katselemaan ja ihailemaan muiden tuotoksia. Kuten nyt vaikka kyseisen bloggaajan.Toinenkin valokuvausblogi. Tätä olen seurannut jo pidemmän aikaa. Tästä kokonaisuudesta huokuu seesteisyys. Rauhallisuus. En osaa sanoa tästä oikein mitään. Estetiikkaa. Tykkään. Jottei kuitenkaan hukuttaisi ihan kokonaan estetiikan, lähinnä taiteen ja valokuvauksen maailmaan, niin tässä hyvä ruokablogi. Etsin jatkuvasti lukulistalleni lisää ruokablogeja ja tämä on tullut sinne pysyäkseen. Harmillisen monet ruokabloggaajat tuntuvat lopettavan bloggaamisen nopeasti. Tai sitten päivitystahti on kerran puolessa vuodessa. Tykkään älyttömästi Ruokasodan tyylisistä selkeistä ja omaan asiaansa uppoutuvista ruokablogeista. Ruokakuvia ja kivoja reseptejä. Kiitos ja nam. 

--

Yllätyin vähän, kun blogien linkkailusta ei jäänyt käteen montaakaan blogia, jotka kiinnostaisi mua erityisesti kirjoitustensa puolesta. Tykkään kuitenkin lukea mielenkiintoisia asiatekstejä. Oikeastaan mikä vaan teksti menee, jos se on kirjoitettu lennokkaasti ja huomiota herättävästi. Jos teille jostain syystä tulee näin jälkikäteen mieleen erityisen hyvin kirjoitettuja blogeja niin saa kertoa. Kyllä mä niitä mielellään löytäisin käsiini. 

MITÄ YSTÄVIEN BLOGEIHIN TULEE
tässä on pieni lista niistä, jotka mulle linkattiin


eli Tiian blogi.

eli Annan blogi.

eli Jussan blogi.14 kommenttia :

 1. Haha en määkään tiiä mun blogin sitä oikeaa ja virallista nimeä :D Ihana tuo kuvaus ja ää oon niin otettu ja kaikkea ! :) kiitos hirveästi D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, ole hyvä :) itsehän olet kehusi ansainnut

   Poista
 2. bloggaajaneitonen, svante? :--D nojoo

  VastaaPoista
 3. My god, nyt kaivelin asiaa vähän enemmän ja nolottaa :D jostain syystä tein vain oletuksia ihan omasta mielestäni.

  VastaaPoista
 4. Ikuinen kiitollisuudenvelka siitä että linkkasit Erityisen mukavan (tai mikä sen nimi nyt lieneekään). Hukun inspiraatioon :D

  VastaaPoista
 5. ah olen otettu D: ja löysinpäs kaksi blogia lukulistalleni :D

  VastaaPoista
 6. Hahaa hei kiitti tästä paljon, ihmettelinki et mistä mulle oli tupsahtanu yhtäkkiä uusia lukijoita! :D

  VastaaPoista
 7. monta kärpästä yhdellä iskulla!
  Sinun blogi (upea&mielenkiintoinen) + tässä monta uutta lueskeltavaa!
  je, kiitos! :)

  VastaaPoista