lauantai 25. toukokuuta 2013

eräs terveellisten herkkujen blogi

Välillä sitä törmää ihan sattumalta niin mahtaviin juttuihin, että koko ilta menee ihan uusiksi. Tänään mä törmäsin blogiin. Enkä mihin tahansa blogiin. Tämä on (ainakin mun mielestä) jotain niin mahtavaa ja inspiroivaa, että mun on yksinkertaisesti pakko jakaa tämä.Kerrankin terveellisellä ruualla ei tarkoiteta pelkkää maitorahkaa, hedelmiä, raejuustoa, kuten nykyään tunnutaan joka puolelta toitottettavan. Tämä blogi mullisti mun käsitykseni terveellisistä herkuista. Toki omena on hyvää omenanakin, marjat ja porkkana on herkkua. Mutta ettäkö voisin oikeasti leipoa terveellisiä leivonnaisia? Tehdä epäterveellisen herkkupullamössön makuista ja oloista terveellistä ruokaa? Tämä jos joku on mahtavaa! 

Oon selannut kyseistä blogia pian yli tunnin ja tahdon päästä kokeilemaan lähes jokaista reseptiä. Nyt. Heti. Nam.

Katsokaa ja ihastukaa!

2 kommenttia :