lauantai 25. toukokuuta 2013

No mutta hei herra parsa

Parsan ollessa vielä jotenkuten ajankohtainen vihannes (onhan parsa vihannes?), tahdon jakaa ohjeen, jolla ollaan Artun kanssa parsaa valmistettu aina kun alennusnippu on tarttunut Stockmannilta mukaan.

Ohje on täältä: LINKKI

Kyseessä on siis hyvin yksinkertainen ohje. Pastaa, parsaa ja kirsikkatomaatteja. Me ollaan syöty tätä kanan ja lohen kanssa. Viimeksi toissapäivänä. Helpottaakseni kaikkien elämää, tässä on meidän käyttämä kyseistä ohjetta vahvasti mukaileva ohje. Suomeksi.


Pastaa, parsaa ja kirsikkatomaatteja
kahdelle


kahdelle hengelle sopiva määrä pastaa
n. 4rkl raastettua parmesaani juustoa

oliiviöljyä
voita
2 kynttä valkosipulia
1 nippu parsaa 
1 paketti (250g) kirsikkatomaatteja 
suolaa
mustapippuria
1dl kanalientä


Laita pasta keittymään.

Kuullota silputtuja valkosipulinkynsiä paistinpannulla öljyssä. Leikkaa parsojen tyvestä pieni pätkä pois ja pilko loppu parsa n. 3cm mittaisiksi paloiksi. Heitä parsat valkosipuleiden kavereiksi. Lisää hieman voita. Anna olla ja porista 3 minuuttia ja lisää sitten kokonaiset kirsikkatomaatit, suola ja pippuri. Anna olla 2 minuuttia ja lisää sitten kanaliemi. Anna kiehua hiljalleen, kunnes tomaatit alkavat "purskahdella" kun niitä kokeilee.

Lisää pastan sekaan raastettua parmesaania.

Tarjoile, syö ja nauti.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti