torstai 20. kesäkuuta 2013

Ihan kiireinen ja sekava kesän alku.

Saatte nauttia instagram kuvatuksista, sillä en ole jaksanut kantaa kameraa mukanani tai kuvata mitään ihmeellistä.

Ostin Cosmon sijaan Tiede-lehden ja nyt on aika kiittää itseäni. Siinä missä Cosmopolitan on ehkä viihteellinen, Tiede on mielenkiintoinen. Cosmon ostan tottumuksesta, Tiede-lehden koska haluan. Miksi en ole tehnyt tätä ennen?

Cosmon jutuista yksi kaksi tai kolme on mielenkiintoisia, useat sivut vain selataan läpi, haastattelut harvoin kiinnostavat minua ja ihmissuhdeosiot ovat usein täynnä itsestäänselvyyksiä. Näin ainakin minun mielestäni. Kyllä cosmon lukemiseen liittyy tietty kiva tyttöhömppätunne. Se sama tunne, jonka takia katsotaan Gossip Girliä tai tehdään kasvonaamioita ja jalkahoitoja (tosin kahdella jälkimmäisellä on myös selkeitä fyysisiä perusteita). Tyttöhömppä on mukavaa. Mutta ehkä en halua maksaa siitä kuukausittain lähes kymmentä euroa.

Tiede-lehdestä olen jaksanut lukea lähes jokaisen jutun. Osa niistä on ollut todella mielenkiintoisia, opettavaisia ja ehkä myös yleissivistäviä.Ompelin itselleni mekon ja housut. Luulen, että ihanasta kukkamekostani tulee ikuisuussuosikki.


Olen saanut kolme kirjettä yliopistoista. Kaksi niistä tuli isoissa kuorissa ja yksi pienessä. Pienen kuoren sisältö kertoi, etten päässyt opiskelemaan teollista muotoilua. En ole edes erityisen pettynyt. Oikeastaan tuntuu hieman huojentavalta, ettei vaihtoehtoja ole aivan liikaa. Päätöksentekokykyni kun nyt on vähän mitä on.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti