tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ihan pieni mansikkakerma(rahka)kakkuHyvää syntymäpäivää Arttu. Avopuolisoni, kumppanini, päivänpaisteeni ja niin edelleen. 

tässä on täytteenä kermaa

Arttu toivoi mansikkakermakakkua. Ongelmana oli se, että minä en syö kermaa enkä välitä täytekakuista ja Arttu tuskin jaksaisi kiskoa kokonaista kakkua omaan napaansa. Kompromissina väsäsin pieniä mansikkakermakakkuja. Jonkinlaisia mansikkakermamuffinsseja siis. Itselleni ilman kermaa, rahkatäytteellä. 

tässä puolestaan rahkaa

Näitä oli superkivaa tehdä ja väkertää. Ne maistui hyviltä ja tuolla muffinssitaikinaohjeella muffinsseista tuli koostumukseltaan tosi mukavia. Alussa on linkki kirjoittamaani ohjeeseen. Kokeilkaa. 


tässä vielä uudestaan linkki niille, jotka eivät löytäneet ensimmäistä:


5 kommenttia :

 1. Myöhäsiä onnitteluja Artulle!! :)

  VastaaPoista
 2. nouu, tulin katsomaan blogiasi pitkän tauon jälkeen ja huomasin että olet muuttanut ulkoasi. uusikin on kiva, mutta miksi menit poistamaan must do -listasi :'( oikeassa reunassa oli lista asioita joita halusit joskus tehdä, oli itsekin hauska katsoa sitä ja miettiä mitä kaikkea on ko. asioista tehnyt. lista oli kiva piriste ulokoasussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuuh, tää on tosiaan vielä vaiheessa tää muutos ja saatan tehdä radikaalejakin muutoksia edelleen. Alkoi vaan tuntua siltä ettei aiempi ulkoasu enää kuvastanut ollenkaan sitä millainen ihminen koen olevani ja millainen mun blogi nykyään on. Lista on mulla tallessa koneella edelleen ja laitan sen ehkä takaisin kunhan olen muuttanut sitä johonkin suuntaan. Ne asiat kun ei monet enää ole asioita, joita koen elämässä haluani välttämättä tehdä. Mutta mahdollisesti sekin on palaamassa, ainakin kun nyt annoit tietää ettämse oli toivottava lisä blogiin :D

   Poista
 3. no kyllä tykkään tästä ...aina :) T:äippä :D

  VastaaPoista