perjantai 26. heinäkuuta 2013

Missä mennään ja niin

Olen todella väsynyt. Tyytyväinen, mutta väsynyt. Viimeiset kaksi viikkoa vietin Orimattilassa, mummon ja papan luona. Olin puolivakavissa kesätöissä pappani arkkitehtitoimistolla. Ja leipomassa mummolle. Ja haahuamassa päättömästi ympäri Orimattilaa.


Väsyttää ja oma vanha sänky on kuin tehty makoilemiseen ja hiljaiseen datailuun, joka jatkuu läpi yön. Toki datailin mummolassakin, mutta tietokone hakkaa tabletin sata nolla, mitä päättömään nettisurffailuun tullaan.

Tulevat assemblyja edeltävät päivät aion omistaa ruokavaliomullistuksille, ompelemiselle, maalaamiselle, suunnitelmien laatimiselle, tylsistymiselle, makoilulle, reippailulle, ystäville ja datailulle. Aion etsiä netin ihmemaasta vuokra-asuntoja, verhoilukankaita, laukkuja, inspiraatioita, marimekko-roinaa ja vaatteita. Päätymättä mihinkään, kuten aina.


Ai joo, käytiin me Artun kanssa viime viikonloppuna synttäripikniköimässä. Ei itsemme takia, vaan Idan ja Tiian. Siitä kuvitus nimittäin.


Väsymys muuten johtuu kahdesta tai kolmesta ihmeellisen huonosti nukutusta yöstä. Syytä en tiedä, mutta mitäpä minä sillä.4 kommenttia :