torstai 4. heinäkuuta 2013

The Lone Ranger


The Lone Ranger. Johnny Depp, ne muut näyttelijät ja koomiikantäyteistä toimintaa. Elokuva, joka tuntuu olevan tehty osaksi sen takia, että saadaan Johnny Depp taas näyttelemään hahmoa, joka on lähes suora toisinto Jack Sparrowsta. Hauskaahan tästä tekee se, etten ennen elokuvan alkua tiennyt sen olevan Pirates Of The Caribbeanin tiimin tuotos.

No, ensimmäisen vartin jälkeen tiesin jo. Olen aina pitänyt Pirates Of The Caribbeaneista (sopii kyseenalaistaa, mikä niissä oikein viehättää, mutta Johnny ja Orlando nyt ainakin), joten en mukise. Mutta kritisoin silti lievästi.


Elokuva tuntui kaikenkaikkiaan samalta kuin POTC -sarja (etenkin viimeiset osat). Tehdään juonellisesti sekava ja hieman köyhä elokuva ja isketään se täyteen toimintaa ja välillä jopa yliampuvan koomisia tilanteita. Hämmentäviä tapahtumia ja yllätyksellisiä outouksia. Unohtamatta tietenkään sitä Johnny Deppiä, jonka ympärillä kaikki outo tapahtuu ja joka sanoo hämmentävimmät sanat. Päähenkilöille unenomaisen hyvä tuuri ja sinne tänne pari suukkoa. Menestyselokuva!


Mutta, kuten jo mainitsin, olihan tuo elokuvana ihan viihteellinen ja näkemisen arvoinen. Nauroinpa pari kertaa ihan aidosti. Tosin turhan monta kertaa nauru johtu silkasta epäuskosta "voiko tämä kohtaus oikeasti olla tosissaan näin kliseinen, vai onko siihenkin sidottu komiikkaa".

Käykää nyt kuitenkin katsomassa. Jos siis haluatte.


7 kommenttia :

 1. Oh Johnny on täydellinen <3 Ja se pahis (pako sarjan näytteliä)

  VastaaPoista
 2. hei mitä tälle ulkoasulle on tapahtunut! aivan mahtava tämäkin kyllä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totesin ettei värioksennus enää vastannut niin kovasti sitä, millainen yleinen mielikuva mulla on itsestäni ja tästä blogista, joten aloitin pienen ulkoasuvallankumouksen. Tosin tämä on vielä kesken, mutta itse ainakin pidän alusta

   Poista
 3. hiiii miten söpö banneri!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. opeta muakin tekeen tuollanen söpönen

   Poista
  2. No voi juku! Ota kynä kauniiseen käteesi, piirrä kuva, skannaa se, jälkikäsittele photoshopissa ja tadaaaa

   Poista