tiistai 2. heinäkuuta 2013

Voi juku mikä viikonloppuMun viikonloppu oli täynnä ihania ihmisiä ja hetkiä. Perjantaina musikaaliporukka (tai murto-osa siitä) kokoontui keskelle metsikköä mökkeilemään. Lammessa oli lämmintä vettä ja juomapeleissä liian vähän sääntöjä. Ilta oli ehkä lyhyt, mutta kuitenkin mukava. Olihan nuo ihmiset kuitenkin iso osa mun koko lapsuutta sekä yläkoulu- ja lukioikää. Nykyään kaikki on vähän sikin sokin ja tekee omia asioitaan, mutta onneksi joskus osataan silti tehdä aikaa toisillemme.


Lauantai-iltana suuntana oli Lahti ja ihanan Siljan syntymäpäiväjuhlat. En tiedä voiko monikaan asia tuntua yhtä absurdilta kuin se, että on äkkiä samassa huoneessa kuin kasa ihmisiä, joiden kanssa puhuu yleensä lähinnä irkissä. Irkkikanava heräsi henkiin ja kaikkien ihmisten omalaatuiset piirteet, kärkevät kommentit ja temperamentti muuttuivat äkkiä suloisuudeksi, mukavuudeksi ja ihanuudeksi. Juku. Netissäkin voi oikeasti olla aivan ihania ihmisiä (vaikka tokihan tiesin sen jo etukäteen, tällä kertaa väenpaljous vain pääsi yllättämään).


Sunnuntaina lähdettiin mummin, äidin, isin ja siskon kanssa taidenäyttelyyn ja vuokramökkeilemään. Tämän kautta päädyttiin eilen takaisin Ouluun ja sittemmin äiti, isi ja koira ovatkin jo lähteneet ajamaan takaisin eteläänpäin ja tämä tyttö on aivan uupunut.

Niin paljon tekemistä muutaman päivän sisään ja siltikään päähäni ei mahdu muita ajatuksia kuin "Mitähän sitä huomenna tekisi?" Tänään kokkaillaan vielä kirsikkajuttuja, kärsitään polvien jomotuksesta ja majoittaudutaan loppuillaksi telvision ja tietokoneen välittömään läheisyyteen.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti