perjantai 23. elokuuta 2013

Kick Ass 2

Musta on näköjään pikkuhiljaa kehkeytymässä joku elokuvakriitikko. Joka kerta elokuvissa käytyäni mun pää on täynnä mielipiteitä, pohdintoja, vertailuja ja muuta mukavaa. Tuntuu, että on pakko päästä mahdollisimman nopeasti kotiin purkamaan ajatukset tekstin muotoon. Yhteisen hyvän vuoksi tietenkin, jotta muutkin osaavat sitten varautua nautintoon tai pettymykseen (enkä tarkoita nyt implikoida, että mielipiteeni olisi jokin absoluuttinen totuus). ASIAAN.


Olen aina tykännyt Kick Ass elokuvasta. Se on yksi niistä harvoista toimintaelokuvista, joista pidän. Toiminta harvoin innostaa minua, räiske ja räminä ei kiinnosta. Mutta hauskalla, mielikuvituksellisella, poikkeuksellisella tai vaikka esteettisellä (esteettisestä toiminnasta kunniamaininta Tarantinolle) tavalla tehtynä toimintakin voi muuttua kiinnostavammaksi. Kick Ass on kai luokiteltavissa toimintakomediaksi. Se on myös mielikuvituksellinen, vähän erilainen (sarjakuvamainen, sarjakuvaan kun pohjautuu), värikäs.


Tänään käytiin katsomassa Kick Ass 2. Olin kovin innoissani, enkä turhaan. Tämähän oli ehkä edeltäjäänsäkin parempi elokuva. Jos ensimmäinen elokuva oli välillä hieman liian totinen ja vakavamielisesti tehty, tuntui Kick Ass 2 puolestaan kunnon komediailottelulta. Tämä elokuva oli hauska. Koominen. Äärimmäisen mukavaa katsottavaa. Juonikin oli mukavan leppoisa eikä ollenkaan liian rankka. Mahtavuutta olivat esimerkiksi iloisella musiikilla rytmitetyt tappelukohtaukset; veri lensi ja ruumiita kasaantui, mutta ei liian vakavamielisesti.

Tätä mä suosittelen! Niillekin, jotka eivät yleensä toiminnasta pidä. Ja etenkin niille, jotka pitävät vähän erilaisesta komediasta.


6 kommenttia :

 1. Sää kyllä näytät ihan Chloë Grace Moretziltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullu tän niin monelta eri ihmiseltä, mutta en itse siltikään nää juuri yhdennäköisyyttä! Hassua. Ehkä mä sitten näytän :D

   Poista
 2. no höh, ihan voisit tehdä stuntteja tonne! Äippä laittaa sut pakettiin ja lähettää elokuvamaahan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoo ongelma on se, etten omaa mitää hienoja stunttitaitoja :D

   Poista
 3. no näytätpä kuitennii ja vielä söpikksemmältä (voiko naamiokilleri olla söpis), asenne oikea! T: Äippä

  VastaaPoista