keskiviikko 9. lokakuuta 2013

mistä kirjoittaa kun ei ole mitään asiaa?

Äiti oli viikonloppuvierailulla. Käytiin sushilla, sunnuntaisilla aamupalapannukakuilla ja laitettiin ruokaa. Mietittiin mitä mahdollisuuksia ja uutta kokeiltavaa uusi ruokavalio tuo tullessaan ja katsottiin pari leffaa. Sitten tuli maanantai ja äiti meni pois.


Viikot tuntuu menevän älyttömän nopeasti, mutta en mukise. Puolentoista viikon päästä lähden (lähes) viikoksi Ranskaan moikkaamaan vaihdossa olevaa siskoani. En ole koskaan lentänyt yksin, lentokoneen vaihtamisesta puhumattakaan, mutta onneksi asioilla on tapana järjestyä.


Himosin eilen koko päivän pannukakkutalon pannukakkuja. Illalla tartuin jauhopussiin ja tein ihan itse pannukakkua. Siis sellaista paistinpannulla paistettavaa, vähän kuin amerikkalaista versiota, mutta isompana. En siis uunissa. Gluteeniton, maidoton ja munaton ohje toimi älyttömän hyvin, jaan sen kanssanne kunhan olen kokeillut sitä toistamiseen. Seuraavana hankintana on edessä vohvelirauta, ihan vaan koska välillä tekee mieli vohveleita ja toasteja.


Voiko joulua olla ikävä? Jos voi niin mulla on! Mahtaa johtua ilmojen kylmenemisestä ja pienestä syysväsymyksestä. Lämpimät viltit, sukulaisten seura ja jouluruuat houkuttaa. Oikeastaan mua on houkuttanut viimeaikoina kaikki kotoisat, yksinkertaiset ja lohdullisen tuntuiset ruuat (lohturuuat). Maanantaina syötiin lihaperunasoselaatikkoa, tällä hetkellä tekee mieli riisipiirakoita, porkkanalaatikkoa, bataattilaatikkoa, maksalaatikkoa, makaronilaatikkoa, piirakoita, joulutorttuja ja kotijuustoa. Oi joulu tule jo. Onneksi jouluunkaan ei loppujenlopuksi ole enää montaa viikkoa jäljellä!Siis mulla ei ole mitään asiaa. Mulla on vain satunnaisia ajatusoksennuksia ja tässä tulos. Pahoittelen. Nämäkin kuvat teille tarjosi puhelimeni ja instagram!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti