keskiviikko 13. marraskuuta 2013

on tekemistä mutta ei ole tekemistä

Viime viikolla oli paljon koulua, tällä viikolla ilmeisen vähän. Koulu on siitä hyvä ettei tarvi vaivautua keksimään itselleen tekemistä illoiksi. Nyt pitäisi kokoajan keksiä jotain. Jos ei keksi niin tylsistyy ja turhautuu. Siitä kombosta ei mahda olla koskaan seurannut mitään hyvää.


Tänään tiskasin, siivosin ja ompelin seinälle laskutaskun. Tarvisin keittiöön seinälle pienen kirjahyllyn keittokirjoja varten. Ja lääkkeille kivan rasian jota kehtaisi pitää esillä.

Eilen aloitin maalaamaan isoa taulua. Taustaväri on aluillaan, kolme neljäsosaa taulusta näyttää kivalta ja yksi kulma on täysin epäonnistunut. Onneksi akryyiväreillä on helppo (yrittää) korjata aiempia tekemisiään.


Kokattiin tänään meksikolaishenkisiä täytettyjä paprikoita ja guacamolea.

Meidän keittiössä on nykyään kaksi ihanaa keltaista tuolia ja pöytä joka ei heilu! Mistä tulikin mieleeni, että voisin joskus toteuttaa sen kotipostauksen joka lupasin yli vuosi sitten, hups.

4 kommenttia :

 1. Tylsyys on ihanaa. Odotan toisaalta sitä, et joskus olis vaan ihan tylsää eikä ois mitään hommia. Tää syksy painetaan täällä niin mahotonta vauhtia, ettei kyllä tylsää kerkee tulemaan. Niin ja vielä, sä olet kyllä niin taitava käsistäs! Hitsit :)) WAU

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan oon samaa mieltä, kun on kiire niin odottaa usein sitä tylsistymisen hetkeä. Toisaalta nyt on ollut viimeaikoina niin aktiivinen olo että ei millään haluaisi pysähtyä ja tylsistyä kun sieltä kumpuaa äkkiä saamattomuuden tunne ja se ettei muka saisi mitään aikaiseksi. Ihan kuin kokoajan pitäisi tehdä jotain yleisesti hyödyllistä. Hassua. Ja kiitos!

   Poista
 2. Sun blogissasi on ihanan raikas ulkoasu! Tykkään oikein kovasti.

  P.S. Täytetty paprika näyttää huippuhyvältä. Mun pitää ehdottomasti tehdä vastaavia viikonloppuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! Paprika oli huippuhyvää, suosittelen suuresti :)

   Poista