lauantai 23. marraskuuta 2013

tule jo joulu


Heräsin aamulla tuttuun tunteeseen. Nyt on jouluaatto. Siltä se tuntui. Television äänet kuului etäisinä, Ulkona oli hämärää mutta lumen ansiosta kumman valoisaa. Ei jaksanut nousta ylös vaikka olo oli jännän virkeä. Rentoa makoilua sängyssä.


Olisipa jo joulu. Viimeiset kolme viikkoa olen tasaisin väliajoin huokaillut samaa. Olisipa. Jouluna kaikki tyhmät ja vaikeat koulujutut pitäisi olla jo tehtynä. Jouluna on joulusauna, joulukuusen koristelu ja joulupuuroa. Illalla sukulaisia, ihanaa jouluruokaa ja joulupukki. Jouluna on rentoa lautapelien pelaamista ja hälinää johon menee välillä hermot. On kiireellisiä ostosreissuja lähikaupunkeihin ja kotiaskareita vaikka muille jakaa. Keittiössä on aina kuuma koska uuni on päällä lähes koko ajan.Voi kuinka kaipaankaan joulua. Jäljellä olevat neljä viikkoa odotusta tuntuvat ikuisuudelta. Jäljellä on ihan liikaa tekemistä. Kaikki turhauttava tietokoneella istuminen, uusien ohjelmien opetteleminen ja piirtäminen erottavat minua joulusta ja saavat sen tuntumaan tavattoman kaukaiselta. Onneksi ensi viikonloppuna on edes pikkujoulut.


Joulukuvia parilta viime vuodelta. Olisipa näitä enemmän.

2 kommenttia :

 1. Löytyykö sulta niitä pakko tehdä ennen kuin kuolen juttuja vielä mistään ku oli vanhan ulkoasun reunas? :o
  Ne oli nii kivoi ! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ne mulla itsellä tallessa! Otin sen pois kun koin että lista kaipaa melkoista päivitystä. Joskus kun jaksan sen päivitellä niin varmastikin pistän uudelleen näkyville!

   Poista