perjantai 6. joulukuuta 2013

eräät pikkujoulut oulussa

Viime viikonloppuna oli pikkujoulut. Nykyään ympäri Suomea asuvat lammikaverit hyökkäsi Ouluun, pelattiin barbie lottoa, katsottiin useita huonoja elokuvia ja naurettiin paljon. Kiva viikonloppu.


Viiksibileet? viiksibileet. Viikset on aina hyvät, oli bileet tai ei. Erityisen hyvät ne on kun ne on punaiset. Vielä paremmat ne olisi jos pysyisi päässä eikä haisisi niin kamalan pahalta. Ja sit kameran tarkentaminen oikeaan kohtaan voisi myös olla ihan kiva juttu, mutta mitäpä pienistä.


Niitä lammityttöjä. Pistetään toi pienin taka-alalle niin se näyttää vielä pienemmältä ja tapimmalta. Ei sitä oikeasti harkittu, mutta oonhan mä nyt aika kirpun näköinen tässä, voi juku. Mangoshotit on hyviä, eikä edes petollisia tai muuten ikäviä.


Päiväuniaika on olellinen.


Viiksikaveri on eritärkeä.


Ja se barbie lotto. Nostalgia on parhautta ja barbie on todella kaunis. Niin kaunis.

Kivojen pikkujoulujen jälkeen valmistautuminen ei niin kivaan, rankkaan, stressaavaan ja kiireiseen kouluviikkoon ei ollut mukavaa. Oikeastaan se oli tuskaista ja hyvin vaikeaa. Mutta nyt sekin viikko on ohi ja koulua on jäljellä enää vähän yli viikko, sen jälkeen jätän Oulun taakseni, oli harjoitustyöt palautettu tai ei.

4 kommenttia :

 1. mietin ensin että mikä hiton barbielotto, ja kun näin ton kuvan niin välähti. Nostalgia indeed!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikös! en itekään muistanut koko peliä ennenkuin löysin sen vanhempieni luota jostain varaston tyhjentämis kasasta :D

   Poista
  2. Vielä sellainen kysymys, että saanko käyttää banneriasi yhdessä postauksessa, linkittäisin blogisi meinaan omaan blogiini!

   Poista