torstai 23. tammikuuta 2014

ilmeilyä


Tämän ilmeen voisin osoittaa sille ihmiselle, joka päätti että meillä on tässä periodissa niin paljon aamuluentoja. Yläaste- ja lukioaikojen jälkeen on ehtinyt totutella kaikkeen muuhun kuin siihen, että päivä toisensa jälkeen pitää herätä kahdeksalta tai vielä pahempaa; seitsemältä. Onhan toki akateeminen vapaus ja kotiin jääminen on lähes aina vaihtoehto, mutta noista luennoista tuppaa oikeasti olemaan hyötyä harjoitustöiden kanssa. Ampuisin siis itseäni nilkkaan jos kääntäisin aamulla vain kylkeä ja aloittaisin tytyväisenä uuden unen.


Tämän ilmeen saattoi nähdä naamallani useaan otteeseen sinä päivänä (viime sunnuntaina) kun sain vedettyä ensimmäisen leukani ikinä! Voi sitä riemunkiljahdusten määrää kun huomasin olevani ihan ylhäällä enkä kärvistelemässä puolimatkassa kuten ennen! Innostuin niin kovasti etten tajunnut edes yrittää olisinko saanut toisen (en olisi, onhan sitä pitänyt testata jo useasti uudelleen).


Tätä ilmettä kutsumme kavereiden kesken utajärvi-ilmeeksi ja se ei varsinaisesti kuvasta mitään (paitsi ehkä jotain satunnaista henkisen vajavaisuuden tilaa?). Kaverini isä kertoi aikoinaan, että hänen kokemuksensa mukaan Utajärveläisillä on hämmentävän usein kieli ulkona vailla syytä.


Eilen illalla päätin ruveta twitteraktiiviksi ja nyt olen spämminyt sinne oikein urakalla. Olen edelleen aika ulalla koko twitterin perimmäisestä ideasta ja varmasti puolista sen toiminnoista. Onneksi on aikaa opetella ja ihmetellä. Voitte löytää minut ja seurata turhanpäiväisiä turinoitani nimellä kylpyvimmu.


Tässä toljotuskuvassa näytän mielestäni harvinaisen paljon itseltäni. Vähän epäsymmetrinen ja hämmentynyt.

Mun tekisi mieli vähentää rajusti lihansyöntiä, koska harvoin tekee lopulta edes mieli lihapitoisia ruokia (tai ainakaan mitään sellaista, mitä ei voisi muokata kasvisversioksi). Kokonaan en edes välttämättä yrittäisi luopua, voisin mielelläni syödä liharuokia sitten kun todella tekee mieli. En vain tiedä menisikö liian hankalaksi alkaa kokkailla kahta ruokaa päivittäin (tai eri versioita samasta ruuasta).Ei kommentteja :

Lähetä kommentti