tiistai 14. tammikuuta 2014

oispa smoothieaineksia tai joku joka leikkaisi mun otsatukan

Appelsiineja on jäljellä alle puolet, eikä edes olla tehty niistä mitään erityistä. Koulu lähtee pikkuhiljaa käyntiin,  uusia tehtävänantoja satelee ja ne viimevuotiset viimeiset odottaa muistitikulla jotain ahkeraa yliopisto-opiskelijaa jota ei ole vielä kuulunut. Mutta jospa sekin lähipäivinä kömpisi esiin jostain kolosta.


Sunnuntaina soin itselleni kaksi alennusmyynti-joululahjaa. Jännän mekon, joka on oikeasti paita ja jonka lyhensin kiireessä niin, että napituskaistan reunat eivät täsmää. Onneksi en ole niin tarkka tai jaksa välittää pienistä epäkohdista. Ja yhdet rintaliivit, joita en kuvannut vaikka mieli olisi tehnyt koska ne on jollain jännällä tavalla niin tavattoman ihanat.


Mun otsatukka on sillälailla ylikasvanut ettei sitä voi pitää kuin sivussa jos haluaa nähdä jotain. Jos leikkaan sen itse, siitä tulee vino ja epätasainen (ei sillä että sekään olisi minua ennen haitannut, tiedä sitten haittaisiko nytkään). Harkitsen hiusten luonnollisen värin takaisin kasvattamista, ollaan juurikasvun kanssa kuitenkin jo verrattain pitkällä tässä projektissa. Tosin olisi tuolla yksi hiustentappovaalennusväri valmiina. Tai jos vaikka laittaisi raitoja. En tiedä, eikä oikeasti ihan hirveästi jaksa kiinnostaakaan.

Kävin pakkasessa lenkillä. Ihan sellaisella jonkun mittaisellakin. Sitten oli reidet jäässä, pipo ja hiukset huurteessa ja mieli korkealla. Siistiä.

2 kommenttia :

  1. Vinkki: liiskaa otsis suikaleella maalarinteippiä ja anna Artun leikata :) T: äippä

    VastaaPoista