torstai 20. maaliskuuta 2014

ei jaksa ei tee mieli


Jos oisin viime viikolla ehtinyt kirjoittamaan, mulla olisi ollut vaikka miten monta eri aihetta. Eihän ne aiheet toki kadonneet ole edelleenkään, mutta tuntuu (taas) ettei ole mitään sanottavaa. Joten en sano mitään. Mutta olen elossa ja blogi on elossa kunnes toisin todistetaan, vaikka motivaatio- ja energiakato vaikuttaa siltä, että hetkeen ei tältä suunnalta mitään suurta tulla kuulemaan, lukemaan tai edes näkemään.





Mulla ei edes olisi aikaa mutta tänäänkin ajattelin pitää vapaapäivän. Kohta jokainen seinä ja deadline varmaan kaatuu päälle, enkä jaksa edes väistää. Vapaapäivänä olisi kiva maalata, piirtää, lukea tai vaikka siivota, mutta tuskin teen mitään niistäkään. Yhtä mekkoa ajattelin ommella sopivammaksi tarkoitustaan varten. Ja kyllä mä siihen kirjaankin varmana tartun.

Tiedättekö sellaisen olon kun tuntuu että joku on sitonut alasimen kiinni teidän keuhkoihin tai palleaan (tai muuhun yläkropan alueella sijaitsevaan sisäelimeen) tai pudottanut kasan kiviä mahalaukkuun ja on vaikeaa vastustaa niiden painoa? Vastustaminen vaatii jaksamista ja jaksaminen vaatii motivaatiota. Pitäisi olla ajattelematta koko asiaa, alasinta, mutta oikeastaan ei edes tahdo kun tahtoisi vain poistaa sen. Ties mitä infektioriskejäkin tuollaisissa tuntemattomissa objekteissa kehon sisällä...



Kuvia viime viikonloppuiselta mummi, äiti ja tyttäret reissulta Tukholmaan. Hymyilytti ja käytin pitkästä aikaa korvakoruja, josta seurauksena korvanlehdet on edelleen aika kärsineen näköiset. Kännykkäkuvia lähinnä, loput kuvat on äidillä, mutta kyllä mä nekin saan joskus käsiini. Ja sitten kerron ehkä lisää tästäkin.

Muuttoon on vähän päälle viikko. Onneksi on kavereita jotka tekee vaikka lauluja piristääkseen.

2 kommenttia :

 1. Tiedän niiiiin tunteen, kun pitäisi tehdä sitä ja tätä ja kohta on kauhea kiire sen ja tuonkin kanssa. Ja sitten se alasin tai muu vierasesine sisuksissa vetää sohvan pohjalle, eikä sieltä jaksa tulla pois. Tsemppiä!

  Ilmeisesti sait kuin saitkin uuden asunnon? Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, joo asunto sentään löytyi ihan ajoissa, ei tarvi siitä stressata kaiken muun päälle enää :)

   Poista