maanantai 10. maaliskuuta 2014

kanikaveri


Mulla on sellainen uusi kaveri. Se on vähän arka ja ujo ja sillä ei ole vielä nimeä. Sellainen mulkoilevainen. Katselee mua epäileväisen näköisenä, ihan kuin joku skeptikko. Ihan skeptinen kani. Mutta ajan kanssa meistä tulee varmaan ylimmät ystävät, toinen on vielä niin pikkuinenkin. Paitsi korviltaan. Korvat on aika mahtipontiset.Mulla oli kamalan kiireinen loma. Levätä en paljoa ehtinyt, mutta näin ihmisiä ja pidin kivaa. Pitkästä aikaa sellainen olo, että jaksaa, joten ehkä tästä on syytä nauttia. Yhden päivän vietin Helsingissä, kävin elokuvissa ja tapasin kavereita, toisena päivänä vietin serkkujen syntymäpäiviä ja hengasin kevyet neljä tuntia abc:lla.


Onneksi nyt on taas kokonaiset neljä päivää aikaa yrittää ottaa kiinni koulurytmistä ja rutiineista, saada jotain vaihteeksi aikaiseksikin sekä selvittää tenttiaikataulua. Ehkä myös metsästää sitä asuntoa. Torstaina ajan takaisin eteläsuomeen ja lähden risteilylle äitin, siskon ja mummin kanssa.

Toivottavasti uusi kanikaveri rohkaistuisi edes vähän ennen sitä. Kanikaverille nimi kiitos, en voi ehkä ikuisesti kutsua sitä jänöksikään (no miksen muka voisi).

6 kommenttia :

 1. Nyt iski kyllä aikamoinen kanikuume. :D

  Söpö asu! : )

  VastaaPoista
 2. Kanista pitäis ehdottomasti tulla Pheobe, tai Pheobo, ta The Hulk...

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana! Meidänkin pitäisi jo kohta saada jänöt kotiin, ostettiin eilen ei-karvaa-imevä mattokin! Onko kanikaveri tyttö vai poika? Annat jänölle paljon ruokaa niin kohta se rakastaa sua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra Jänöhän tämä! Joo pitänee houkutella se luottavaiseksi ruuan avulla, ihanaa kyllä kun on taas joku vilistämässä nurkissa :)

   Poista