torstai 22. toukokuuta 2014

kesä tuli tai tulee ja mä olen kiireinen mutta tulen olemaan kiireetönOli kaikkea muuta kuin odotettavissa, että kesän (kevään?) ensimmäiselle hellepäivälle (maanantaille) onnistuin hommaamaan flunssan. Pisti ärsyttämään maata sängynpohjalla kuumeisena kun muut nautti auringosta, istui puistoissa, rannalla, torilla, kaupungilla, piti kivaa. Onneksi nyt olen jo lähes selättänyt koko taudin, viimeiset pikkuköhät on enää päällä, mutta energiani olen (jee!) saanut takaisin.


Tämä viikko on kulutettu rakentaen Oulun torin lähelle Kiikelin saareen huvimajaa muiden arkkitehtiopiskelijoiden kanssa. Tosi siistiä saada aikaiseksi jotain konkreettista ja suhteellisen pysyvääkin pelkän suunnittelun sijaan. Huomenna koko hökötyksen pitäisi olla valmis ja kolmelta vietetään avajaisia. Jee!


Tänään olen ollut vähän enemmän kesätunnelmissa, sovitellut kesävaatteita (koska en ole vielä henkisesti valmis totuttelemaan kulkemaan kevyissä vaatteissa ulkona) ja muun puuhan ohessa intoillut kaikesta kivasta, mitä ehkä aion kesällä tehdä. Mulla ei nimittäin taaskaan ole kesälle luvassa muuta kuin aikaa, ei töitä, vain aikaa. Melkein liikaa (ei oikeasti, älkää ottako tätä pois multa) aikaa tehdä ihan mitä itse haluan. Mutta tosiaan, on mulla pari jännittävää suunnitelmaakin, odottakaa vaan.

2 kommenttia :