perjantai 2. toukokuuta 2014

tänään treffit archicadin kanssa, jatkot artlantiksen luona


Viime viikon keskiviikkona en saanut nukuttua. En vain saanut unta, torkuin ehkä kaksi tuntia ja heräsin neljältä toteamaan, ettei nukkumisesta vain tule nyt mitään. Leikin uusilla kamerasovelluksilla keskellä yötä, tuijottelin ikkunasta kuinka ulkona tulee hitaasti valoisampaa ja lopulta lähdin lenkille puoli kuudelta. Kaikkialla oli hiljaista ja tyhjää. Aurinko nousi ja kaikki oli tavattoman ihanaa ja kaunista. Pitäisi ilmeisesti ottaa aamukuuden lenkit tavaksi, voitti nimittäin kello yhdentoista "aamulenkit" ihan jokaisella osa-alueella.


Kamppailin viime viikonlopun ja koko alkuviikon sellaisten univelkojen kanssa, etten ole vastaavaa aiemmin kokenut. Ei vain ollut aikaa nukkua. Viikonloppuna kävin nopeasti eteläsuomessa ja sunnuntai iltana palasin Ouluun havahtuakseni eeppiseen koulustressiin. Vappu meni aavistuksen verran ohi ja nyt pitäisi todella ottaa itseään niskasta kiinni, teipata itsensä koneen ääreen, mielellään kytkeä netti pois päältä ja viettää pari seuraavaa päivää kumppaninani vain ja ainoastaan Archicad ja Artlantis. Jos vain saisin kaiken palautettua ajallaan, niin viikon päästä voisi ehkä huokaista jo helpotuksesta.


Tässä kohtaa unetti ja ei ollut hyvä hetki (tästä on myös melkoisesti videomateriaalia odottamassa editointia).Sattuneesta syystä kerrottavaakaan ei ole turhan paljoa.


En ole tainnut esitellä teille Pyynöä. No, tässä on Pyynö. Pyynö on aika korvakas kaveri, suhteellisen sosiaalinen ja hirmu aktiivinen. Pyynö tykkää herättää mut neljältä yöllä ja purra mun johdot katki. Mutta muuten meidän yhteiselo sujuu oikein hyvin.5 kommenttia :

 1. Pyynö on aivan hirmuisen suloinen, nuo korvat! <3

  VastaaPoista
 2. Kävitkö etelässä Tampereella?
  Olin ihan varma, että näin sut poistumassa rautatieaseman yllä olevasta S-Marketista ja katsoin vain perään ;;_____O - ilmeellä D---:

  Oi, Pyynö on oikein söpönen, ihana!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin! Ja kävin myös juurikin kyseissä S-marketissa joten enköhän se ollut sitten minä! Hurjaa, tosi hurjaa! :o

   Poista
 3. Pyynö on ihana seuralainen ja vaikuttaa aika touhukkaalta mitä johtoihin tulee:-) Anne

  VastaaPoista