maanantai 14. heinäkuuta 2014

missä minä tässä minä

asioita ja tapahtumia, joiden takia en ole päivittänyt blogia pieneen ikuisuuteen:mun kesäloma on sujunut ihanasti, tosi hyvin. ehkä parhaita lomia mun elämän aikana. oon tehnyt kaikkea. viime viikolla olin piirustuskurssilla limingassa. sitä ennen pörräsin ympäri eteläsuomea, tein kaikkea, tapasin kaikkia. nyt olen oulussa ja nautin pitkälti omasta seurastani. luen kirjoja ja syön hyvää ruokaa.

oon tehnyt kaikkia niitä asioita, joista on tapana miettiä:
"oispa aikaa (sijoita tähän se asia mille muka toivoisi aikaa)."

mä voin hyvin, miten teidän kesä on mennyt, miten teillä menee, voitteko hyvin, onko kivaa 
?

herätän tän blogin kyllä eloon. 

6 kommenttia:

 1. Mulla menee hyvin, voin hyvin, on kivaa, kiitos kysymästä :333 pus <3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa siltä, että oot kesän myötä sulahtanut elämän ytimeen, tähän hetkeen. Ja tuloksena on, että voit hyvin, joten oot selvästikin oikeilla jäljillä :) Hapuilevin askelin oon yrittänyt omaksua samanlaista elämänasennetta ja muistuttaa itselleni, että tällainen vapaus ja tyyneys eivät kuulu vain kesäaurinkoon, vaan jokaiseen vuodenaikaan. Eihän anneta syksyn kiireiden jyrätä sisäistä seikkailijaamme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivon kyllä todella, ettei tämä ole mitään tilapäista lomailoa, vaan jatkuu myös arjen pariin palautuessa! toivon sulle kaikkea hyvää! oon kyllä oivaltanut monia hienoja asioita viimeaikoina, tuntuu hyvältä :)

   Poista
 3. En tunne sua mutta mennään teelle ja jutellaan kirjoista. Oulu on kyllä kaukana täältä. Mutta ehkä jonain päivänä. Terveisin Mira

  VastaaPoista