perjantai 31. tammikuuta 2014

toiveita, yrityksiä, lupauksia(?)

Mä olen miettinyt omaa ajankäyttöäni ja sitä mitä se tekee mulle. Kuten aiemmassa kirjoituksessani mainitsin, mulla ei tunnu olevan aikaa itselleni tärkeiden asioiden tekemiseen. Siis nimen omaan ei tunnu olevan, oikeasti sitä aikaa kyllä olisi. Passiivisuuteni passivoi minua entisestään.

Koska vuotta 2014 on kulunut vasta kuukausi, on varmaan edelleen hyvä aika tehdä itselleen lupauksia ja asettaa tavoitteita tulevalle vuodelle. (Oikeastihan olen sitä mieltä että kumpaakin voi tehdä milloin ikinä haluaakaan, eikä siihen tarvita tueksi mitään turhia pyhäpäiviä tai uusia alkuja.)


Tahdon ja yritän:

luoda
oppia
iloita
viihtyä
kehittyä

(ja tehdä kaikki pakollisetkin jutut ahkerasti sekä tunnollisesti)


(mulla ei ollut aikaa ettiä tähän mitään aiheeseen sopivaa kuvaa, mutta olen tuo pieni joka tuijottaa, vieressä ihana siskoni)

Toiveitani, yrityksiäni ja tavoitteitani tulevan vuoden ja vaikka loppuelämäni ajankäytön suhteen ovat: 

arvostaa aikaa 
jos alkaa turhauttaa, estä se ja tee jotain mukavaa (edellämainittua)

olla tuhlaamatta aikaa
lue ylempi, miksi pitää istua tietokoneella jos siitä ei saa mitään irti

levätä oikeasti kun on levon aika
muutaman tunnin viettäminen sosiaalisen median parissa ei välttämättä käy kunnollisesta levosta ja rauhoittumisestaEihän tästä varmaan niin ruusuista tule, mutta eikai toiveilla, haaveilla ja oman ajankäyttönsä pohtimisella suuria haittapuoliakaan luulisi olevan. Vaikka en onnistuisikaan, voin aina yrittää uudelleen. Ei paineita, ihan hyvin mä nytkin elämääni elelen.
2 kommenttia: