sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

ikävä elämä ei onneksi (ehkä) ole lopullista


Joskus kaikki on aika ikävää, mutta onneksi se ei yleensä ole lopullista. Haluan painottaa myös että itkeminen on ihan normaalia. Olen itkenyt vähän kaikkialla muuallakin, joten itketään nyt sitten internetissäkin. Joskus vaan itketää ja sitten on ihan hyvä itkeä.

Oon löytänyt itsestäni kaiken kakan keskellä yllättävää optimistisuutta. En jaksa olla surullinen, tahdon toivoa ja uskoa parempaan huomiseen. Joten uskon. Asioilla on tapana järjestyä vaikka elämä välillä yrittää väittää muuta.

11 kommenttia:

 1. Alkoi niin itkettää että oli pakko laittaa poikki 2 minutin jälkeen...jatkan toisella kertaa. Sinulle lohduttavia ajatuksia ja olen surullinen kanisi puolesta....-lilly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei! Se ei missään tapauksessa ollut tarkoituksena vaikka ikäviä asioita kerronkin, loppu on kuitenkin asteen verran onnellisempi! Kiitos ajatuksista.

   Poista
 2. Saimpas lopetettua myötäitkun ja katsottua loppuun juttusi. Olen myös sellainen että itken ilosta ja surusta ja tosi helposti. Viimeeksi siis tänään. Toivotaan niin että kun on ollut paljon huonoja asioita ja surua niin tulee taas hyviä aikoja ja hyviä asioita. Äläkä pyytele anteeksi tukkaa ja meikittömyyttä, olet kaunis!!!! Olet niin persoonallinen. Hyviä uusia aikoja toivon sinullekin....-Lilly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sait katsottua loppuun! Kiitos kauniista sanoista ja toivon sinulle myös kaikkea hyvää ja ihanaa, olet kyllä ihana kun jaksat kommentoida niin usein! Itkeminen on usein vähän väärinymmärrettyä, toiset vain itkee herkemmin, eikä siinä ole mitään pahaa, itselle se on ainakin usein aika puhdistavaa.

   Poista
 3. Minulle myös itkeminen on jotenkin helpottavaa ja tulee vain tunne että nyt itketään. Se piti tarkentaa etten sinun videoasi takia vain itkenyt vaan olin jo sitä ennen ollut surullinen. Muutenkin olen sellainen myötäitkijä että kun toinen itkee niin jo kohta minäkin. -Lilly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä ettet sentään vain videolleni! Siis ei kuitenkaan hyvä että itkit jo ennen sitä, ikävää että olit surullinen, toivottavasti se helpotti tai helpottaa.

   Poista
 4. Moikka Vilma! Päädyin yhtäkkisesti tänne sun blogiin ja ensinnäkin hämmästyin sitä että en oo vielä sun lukija, täähän on vallan ihastuttava pikku nurkkaus internetissä! Mielettömän suloinen ja jotenkin sympaattinen olet kirjoitustes kuvies ja videoidesi kanssa :-----) Katsoin tän videon loppuun pala kurkussa ja oli vaan vastustamaton halu antaa iso voimahali. En ole paljoa kommunikoinut sun kanssa vaikka fb:ssäkin ollaan kauan toisiamme katseltu, mutta pidän silti sua mielettömän sulosena ja kaikin puolin kivana ihmisenä! Ja rohkeana, mä en uskaltaisi pistää punaista itkevää naamaani internetiin ainakaan lähiaikoina :---D Love u girlllllllll ps sun hiukset on mahdit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh moi ja kiitos hirmuisesti! Voimahali kelpaisi, mutta ajatuskin lämmitti jo hurjasti, kiitos siitäkin kamalasti. Joku muukin kutsui mua rohkeaksi tän takia, itse en koe olevani erityisen rohkea, olen vain sinut sen kanssa mitä olen ja tunnen, en jaksa kamalasti häpeillä normaaleja asioita. Ja kiitos vielä! hurjasti kiitoksia, ihana kommentti aivan ihana.

   Poista
 5. Katselin vähän videon alkua junassa, mutta "onneksi" netti ei lataile tän nopeempaa. Katselen videon, kun pääsen maihin ja turvallisempaan ympäristöön. Alun perusteella *hali* :3 - Marso

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos halista! niitä ei koskaan voi olla liikaa :)

   Poista
 6. Tsemppii, ite omistan jyrsiöitä ja kaksi menetin tuossa juuri kuukauden sisään, se on surullista menettää jotakin itselle tosi läheistä mutta onneksi aika parantaa haavat ja elämä jatkuu, vaikka jää huono omatunto että jos jotain ois voinu tehdä toisin, mut kokemukset kasvattaa ihmisenä ja pitää toivoo et ehkä kuolemisellakin on joku tarkoitus... Joku hyvä tarkoitus siis. Osaisimpa näyttää yhtä sievältä kameran edessä meikittömänä ja edellispäivän hiuksilla ja itkeä yhtä sympaattisesti kuin sinä. Elämä on yhtä ylä -ja alamäkeä eli siis tulee hyvät ajat, huonot ajat, hyvät ajat jne, mutta pitää aina muistaa että huonoja seuraa myös hyvät. Valoa ja hyvää energiaa päiviisi.

  VastaaPoista