perjantai 22. elokuuta 2014

tee, keksit ja treffailu

Mä olen treffaillut jo jonkin aikaa, joskin vasta tänään tiedostin olevani treffeillä. Mä treffailen kahviloita. Oon sellainen sarjadeittailija, etsin sitä oikeaa. Tapaan jotain kerran, totean että parempaakin on varmasti saatavilla ja siirryn tunteettomasti seuraavaan.


Ajattelin kiertää kaikki Oulun keskustan kahvilat. Se on mun uusin projektini. Jossain kohtaa mä varmasti löydän lempparini, lumoudun, rakastun ja pesiydyn sinne. Vimmuille on varmaan tosi tyypillistä pesiä kahvilaan teemukin, keksin ja hyvän kirjan kanssa. Toistaiseksi olen testannut kolmea eri kahvilaa, joista kahden kanssa on tullu kohdattua useamminkin.


Tää on vähän arpapeliä, aika paljon riippuu omista valinnoista. Valitsen väärän teen tai väärän keksin, ehkä en ota keksiä ollenkaan. Mutta oikean kahvilan löytäminen on varmaan vähän kuin rakastuminen, enemmän tai vähemmän kiinni tuurista, ajoituksesta, mielialasta ja kaikesta muusta epämääräisestä. Ehkä sitä joskus jopa kyllästyy tai kasvaa erilleen, sitten pitää erota ja etsiä uusi. Mutta jos nyt ensin löytäisi sen ensimmäisen. Ensimmäisen oikean kahvilan.

(Älkää ottako näitä vertauksia liian vakavasti. En mä oikeasti suhtaudu parisuhteesta eroamiseen niin kovin kevyesti ja huolettomasti, vaikka taannoin yksi ystävä antoikin elämänneuvon, joka herätti ajatuksia. "Aina kannattaa erota jos tuntuu siltä". Ei paskempi neuvo, kysehän on vaan siitä miten asioita arvottaa.)


Toivon todella, että opintojen alettua saan edelleen tehtyä itselleni aikaa (ja säästettyä rahaa) säännölliseen itseni kanssa kahvitteluun (miksi sitä kutsutaan kahvitteluksi, vaikka joisi teetä? vai kutsutaanko? ei teeittelykään kovin oikeaoppiselta kuulosta.). Kahvilassa teekupin äärellä on hyvä hetki rauhoittua lukemaan. Olen lukenut kesällä enemmän kuin aikoihin enkä haluaisi luopua harrastuksesta ihan vain koska opinnot tulevat viemään aikaa ja energiaa. Ehkä vain varaan viikonloput tai keskiviikkoillat kirjoille ja kahviloille.


Kehnohkoista treffailu- ja rakkausvertauksista huolimatta pointti oli, että ajattelin kiertää kahviloita. Gotta catch 'em all. Ja tehdä itseni teelle viemisestä tavan.

PS. Tänään sain kirjeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti