keskiviikko 27. elokuuta 2014

tekniikka pissi ja mulle tuli paha mieli

Mun koneella on useita julkaisemattomia videoita, mutta en voi käsitellä niitä julkaisukuntoon, koska rakas ystäväni tietokone vetelee viimeisiään, sammahtelee keskenkaiken. Kuvasin tabletillani videon, mutta ilmeisesti sekään ei ollut parhaita ideoitani. Jokainen, joka uhraa pari minuuttia edes videon alun katsomiseen, huomannee mikä on ongelmana.

Aina ei voi onnistua. Aina ei tarvitse onnistua. Joskus tekniikka pettää ja sitten harmittaa. Jaan tämän silti, koska en keksi syitä olla jakamattakaan. Ei video mitään kovin painavaa tai arvokasta asiaa sisällä, mutta mun mielestä tää on ihan kiva. Ihan kiva video kivassa paikassa. Joo.

Jos ette pääse yli kaikesta tästä epäsynkasta (mun oli vähän vaikeaa päästä), niin valitkaa vain kuva tai ääni. Tai lopettakaa katsominen, sekin on sallittua.


PS. Sanonko mä tossa alussa youtube? Miksi mä puhun youtubesta? Enhän mä edes kuvaa sinne videoita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti